In 2018 kregen we 2 prachtige veulens van onze eigen goedgekeurde hengst Casanova.

 

Lloyd van 't Bogaerthof (Tirza van 't Bogaerthof x Casanova)

Bueno van 't Bogaerthof (Holly x Casanova)

 

Beide veulens hebben een warme thuis gevonden, wij wensen de nieuwe eigenaars veel plezier met hun nieuwe maatje!

 

Lloyd van 't Bogaerthof  Verkocht / Sold / Vendu

°04/04/2018

V: Casanova (1e premie)

   V: Onbekend

   M: Ayla

M: Tirza van 't Bogaerthof (1e veulenpremie)

   V: Jordy van de Langendijk (STER)

      V: Black Shadow (STER + Preferent)

      M: Lizzy (STER + Preferent)

   M: Koby des vîs Prés (Dagkampioen)

 

8 dagen vroeger dan verwacht werd deze kanjer geboren. Lloyd is een prachtig zwartbont hengstenveulen met een mooie zware rastypische bouw. Hij heeft reeds veel sokjes, een mooi zware hals, stevige achterhand, mooie toplijn en een prachtig hoofdje met 2 speciale oogjes.

Naast zijn prachtige bouw is hij ook erg leuk getekend én heeft hij een fantastisch karakter mee! Hij is erg nieuwsgierig, sociaal en mensgericht. Hij komt meteen naar je toe en laat zich overal aanraken. De rest van het veulen abc zal hij ook wel zo onder de knie hebben!

Dit dappere kereltje staat te koop voor een goede thuis, hij mag in oktober verhuizen nadat hij 6 tot 7 maanden bij zijn mama heeft mogen doorbrengen.

Bueno van 't Bogaerthof Verkocht / Sold / Vendu

°09/05/2018

V: Casanova (1e premie)

   V: Onbekend

   M: Ayla

M: Holly

   V: Fugly

       V: Lloyds

    M: naam onbekend (zwarte Irish Cob merrie)

 

Bueno kwam stiekem 12 dagen voor de uitgerekende datum de kudde vergezellen. Deze kleine knapperd is meteen een allemansvriend, hij komt bij iederen knuffelen! Met zijn schattige snoetje veroverd hij meteen ieders hart. Daarnaast is hij ook leuk gebouwd en heeft hij reeds veel aanzet voor een mooie bos sokjes. Net als zijn papa heeft hij twee donkerblauwe oogjes.

Bueno mag wanneer hij 6maanden oud is verhuizen naar een nieuw baasje, tegen die tijd zal hij het hele veulen abc kennen (halstertje, meelopen, hoefjes geven, vaststaan, trailerladen, ...) en in het bezit zijn van een paspoort (ICS België) en chip. Hij wordt hier tijdig ontwormt, gevaccineerd en bekapt.