Zondag 4 augustus mocht Aidan samen met zijn mama Kaitlin mee naar de Lommelse Sahara. Aidan werd uitgekozen tot een van de modellen van die dag.

Na de portret- en losgooifoto's mochten ze beide even afkoelen in het water. Tot mijn (grote) verbazing vonden zowel Aidan als Kaitlin het erg fijn in het water!

Er zijn reeds enkele foto's beschikbaar gesteld en het resultaat is alvast adembenemend! Ben erg benieuwd naar de andere foto's!

Donderdag 1 augustus vertrokken Aiko van 't Bogaerthof en pony Grandy naar hun nieuwe eigenaar. Grandy en Casanova bleken uiteindelijk toch geen dikke vriendjes maar met Aiko klikte het wel erg goed! De nieuwe eigenaresse van Aiko besloot dan om de pony er ook bij te nemen.

 

Gisteren vond de land en tuinbouwdag in Alden Biesen plaats. Het ICS stamboek was er weer van de partij en Aidan van 't Bogaerthof mocht samen met zijn mama Kaitlin de eer van stal 't Bogaerthof gaan verdedigen.

Aidan heeft die taak zeer serieus genomen, en haalde een mooie 1e premie, werd beste hengstenveulen én Jeugdkampioen!

Uiteraard ben ik heel erg fier op mijn kleine ventje (en zijn mama ook uiteraard)!

Gisteren, zaterdag 29 juni 2013 vond na jaarlijkse gewoonte de paardenmarkt in Torhout plaats. Het ICS stamboek hield er ook dit jaar weer een keuring en Koby mocht samen met haar veulentje Hope er mee naartoe.

De uitslagen waren super: Hope haalde een 1e premie met 145 punten en werd daarbij 'beste merrieveulen'. Vervolgens was mama Koby aan de beurt. Ze werd 'beste merrie in sectie c' en daarbovenop werd mijn lieve Koby ook nog 'Dagkampioen'.

Ik ben dus ONTZETTEND tots op mijn twee lieverds!

Vandaag, zondag 28 april 2013 waren we met Sissy des vîs prés en Tirza van 't Bogaerthof aanwezig op de opendeurdag van Thomas More Geel. De paardjes hebben zich prima gedragen, al het lawaai, de mensen, de koetjes,... vonden ze helemaal niet erg.