Op 15 januari 2018 hebben we afscheid moeten nemen van ons Ambertje. Ze werd net geen 16jaar. Toen ze enkele jaren geleden terug naar huis kwam bleek ze Cushing te hebben, die zorgde ervoor dat ze vaak bevangen stond. Het laatste jaar was ze zowat chronisch bevangen, ondanks de pijn bleef onze moedige dame doorzetten. Helaas werd het haar op het einde wat te veel, na bijna een jaar continue op pijnstillig te staan hebben we de knoop moeten doorhakken... Lieve Ambertje, je wordt gemist <3

Op 6 mei 2016 werd Oonagh van 't Bogaerthof geboren. Mama Kaitlin beviel overdag waardoor we de vlotte bevalling netjes hebben kunnen filmen.

Oonagh is een haflzusje van Yuna, beide hebben ze de knappe Casanova als papa.

Als laatste was Ayla aan de beurt, op 3 juni zette ze een mooie zoon op de wereld: Bailay van 't Bogaerthof. Een zeer stevig gebouwd en mooi getekend hengstenveulentje.

In de zomer van 2016 hebben we zowel voor Kaitlin met dochter Oonagh en Bailey een warme thuis gevonden.

Alle drie zijn ze verhuisd naar Landen, ze staan nu gestald op het centrum therapeutisch paardrijden, Kaitlin draagt hier haar tevens haar steentje bij.

 

 

Joepieee de eerste kleine spruit is weer geboren!

Een prachtig merrieveulentje, Yuna (de krachtig, verlangen) werd op 15 april, na een hele nacht waken, 's morgens geboren.

Ze is het eerste veulentje van Tirza wat haar extra speciaal maakt!

 

Op zondag 13 maart 2016 vond de jaarlijkse hengstenkeuring van ICS België weer plaats in Ghlin. Zoals de vorige jaren waren we ook dit jaar weer van de partij. Het was een leuke en vermoeiend dag met een geweldig resultaat! Casanova haalde er een erg hoge 2e premie. (Net dat ene half puntje te kort voor een 1e premie). Daarnaast werd hij uitgeroepen tot 'Beste 5jarige'. Onze dag kon alvast niet meer stuk!

Jipiee, maandag 15 juni is onze dierenarts langsgekomen om Tirza en Kaitlin te scannen en hij kon ons erg leuk nieuws meedelen: 'Kaitlin en Tirza zijn drachtig'.

Tirza van 't Bogaerthof is uitgeteld voor 25 april 2016 en Kaitlin is uitgeteld voor 5 mei 2016.

Beide dames verwachten een veulen van onze eigen hengst Casanova.

We kijken erg uit naar de komst van deze kleintjes!